Send meg gjerne en E-Mail eller to om denne siden.
Mo i Rana SØNDAG 17. MAI 1998 • Årets Russeavis • LØSSALG KR. 25,-

Mjølan Videregående Skole

Espen Devig Andreassen
«Krangelfant’n»

Han Espen kom tel verden etter en flørt med jordmora,en het sommerdag den 20.juni 1980. Krangelfant’n fikk han tel Russenavn p.g.a han e og blir en stor krangel.Å diskuter/krangel med han e det samme som å prat med en vegg! Han Espen tiltrekkes av kørvan på Grunnkurs, spesielt de med navne Thomas.Etter det ryktan sei e han stadig og flørt over ei brennevinflaska med Thomas’an i Bentzenbula!!! Han Espen har fått det før seg at han e meget sexy,så hva han sei tel seg sjøl i speilet om morran,kan jo hver en mann tenk seg.
OFTE HØRT 1:Ja, skryt no bærre du!!

Camilla Jensen
Tccc (The coca cola company)

Da Camilla kom tropenatten 7 august 1980 sa det bare ``plopp`` og da var det gjort.Camilla er snill dagen lang-så lenge man ikke diskuterer med Båssmo jenta!!! Er det noe hun savner sårt på mandags morgen så er det hælga og han Jan Tore.Camilla har fått russenavnet Tccc, som dere kanskje har fattet så går det på cola.Og rykte på byen sei at med brennvin i den andre handa står kjeften ikke i ro.
OFTE HØRT 1:Eg har så løst på cola!!

Vanja Johansen
Rappkjeft’n

Gruben rampen kom til verden en sommerdag den 26 juni 1980.Ho Vanja har prata sia Sædcella ho va kom seg inn mora sitt egg,og det e ikke nå tvil om at ho gjør det enda.Derfor blei ho døpt ‘’rappkjeft’n’’ Vanja e ett sykt menneske,eller sykt og sykt,ho e en sterk bløder!! Ho Vanja e aldri å sjå alleina,ho har bestandig en eller annen rundt seg,vest ho da ikke har tatt tak i han Marius og bedt om ei fri hælg før seg sjøl…….
OFTE HØRT 1:Hold kjæft

Eva-Maria Svartvatn
Perfeksjonisten

Perfeksjonisten kom til verden en kald vinterdag 3.april 1980.Det e ikke nå tvil om at ho Eva Maria veit ka ho vil. Ho sei det ho føl for ,både tel lærera og medelever ingen kan hindre hennes vei.Ho Eva kan vær litt bossat og trur å sei sårt at ho e dårlig på skola,men det e ho ikke.Ho Eva tilbring tia si på skola,dansing og han Ole.Og før og ikke gløm å drekk vatn.
OFTE HØRT 1: Hærregud før en dårlig prøve.
OFTE HØRT 2 : På skola
OFTE SETT 1 : På dansing.
OFTE SETT 2 : Sammens med han Ole-Andre.

Ryktebørsen er © 1998 Kim-Arthur Sakariassen og Ranarussen98. Alle bilder, tekster og logoer går under denne. Gjenbruk tillatt ved kontakt (og ved å oppgi kilde).