Send meg gjerne en E-Mail eller to om denne siden.
Mo i Rana SØNDAG 17. MAI 1998 • Årets Russeavis • LØSSALG KR. 25,-

Kongsvegen Videregående Skole

Kim Rune Andreassen
«Ja Men»

Ja Men har fått navnet sitt etter at vi fant ut a "Ja Men" var hans eneste unnskyldning for hans øyertlignende dialekt. Han påstår selv å være født i Rana, men vi har våre tvil. Mobiltelefon som henger fast i hans høyre lomme ser ut til å være kvinnen i hans liv. Men vi har hørt at hans små-pedofile legning har gitt han kjøttomslag noen ganger. Hans store kropp trekker småjenter til seg som en mygg etter myggspray.
OFTE SETT: Med Nokian i lomma.
OFTE HØRT: Ja men…
OFTE HØRT 2: Eg e fri før strøm (brrrr)
OFTE HØRT 3: Ska lur på ka ho bæsta har smurt på matpakken i dag.

Daniel Bjørkås
«Harsjda»

Harsjda vart vist født i Harstad en gang på 80-tallet. Hans identitet har aldrig blitt oppgitt fordi han har en tendens til å bli tatt for alt han gjør. Å kjøre skolen store limo i grava var vist ingen problem for ham. Han er ofte sett ved et ulykkested seende ut som ett spørmålstegn: "De no vel fan ikkje eg som har gjort det!"
OFTE SETT: Syklende vekk fra ulykkesstedet som et spørsmålstegn
OFTE HØRT: Kem æ nei.

Per Helge Blix
«Mr. Urge»

Mr. Urge lever under ett stort drikkepress her i KVS. Han går stortsett i sin egen brusrus og tenker ofte på mus, og sin elskede på jopmoen.

Urgeflasken har en tendens til å bli hengende fast i handa til flaska er tom, med sin andre hand i baklomma. MANN MED STIL.
OFTE SETT: Løpende hjem
OFTE HØRT: Det var klokka (for sein)

Christian Eklo
«Artic Cat»

Navnet Artic Cat har han fått etter å ha vist sin store kjærlighet for scootere. Noen tror faktisk at «Artic Cat» har hatt sex med Pantheraen sin. Han er ofte sett med harding mens han ser i sine scooterblad. Om det er scootere han tenker på eller damer er det ingen som vet.
OFTE SETT: Med Pantheraen
OFTE HØRT: Eg ska tel fjells
OFTE HØRT 2: Hold Kjæftn på deg!

Mattis Jamtli
«Breksel»

Breksel vart hjemkjørt til Jamtlia i en trakor en gang på 80-tallet. Navnet Breksel har han fått etter utallige episoder med tull og tøys i hannes nærvær. Breksel har en tendens til å bli stående foran spilet for å se på sin muskuløse og vakre kropp… Hans største mott er: Mattis er fin, Kom og Klin.
OFTE HØRT: Ja hu
OFTE SETT: Blandende en sterk brusdram
OFTE SETT 2: Hengende over en stol med sin sterke brusdram.

Åge Nymo
«Hårek»

Navnet Hårek kommer av hans ustoppelige hårvekst. Hans største ønske er måne. Født og oppvokst på Lilleåsen, men i senere tid ruller han nedover til slummen på nedre Gruben med sitt Brett. Er en stor digger av Kong Vinter og går hele tiden og drømmer om en løs vagina fastmonter på sitt dypt elskede brett.
OFTE SETT: I bakken.
OFTE HØRT: Slapp av, eg har gjort det her før…. Kræsj
OFTE HØRT 2: klagende over klassens dårlige pornoblad utvalg

Ryktebørsen er © 1998 Kim-Arthur Sakariassen og Ranarussen98. Alle bilder, tekster og logoer går under denne. Gjenbruk tillatt ved kontakt (og ved å oppgi kilde).